Избор на сайдинг

Фирмата ни предлага на българския пазар монтаж и продажба на висококачествен винилов сайдинг. Наличности в гр. Ямбол. Доставки и монтаж в цялата страна.За заявки и запитвания за количества, моля свържете се с нас на номер 0888 129 208 или ни пишете.

Изборът на сайдинг е процес, който се състои от няколко етапа. Ако имате добра организация ще си спестите време, пари и ще избегнете най-разпространените грешки. Ще споделим с Вас нашият професионален опит за поетапното изпълнение на този процес.

Избор на сайдинг

Избор на монтажна бригада - Този етап е много важен, защото монтажната бригада ще ви съпровожда във всички останали етапи. Всеки има различни критерии – за някои са важни сроковете за монтаж, за други стойността, за трети качеството на работа. Изборът Ви трябва да е добре премислен, защото грешките могат да струват двойно.

Размери и стойност - Избраната от Вас строителна фирма изпраща специалист. Той прави необходимите измервания на тази част от имота, която ще бъде санирана. Така се прави разчет за материалите и работата по монтажа. Облицоването на външни фасади със сайдинг предлага множество варианти и строителя се съобразява с екстериорните решения, а в следствие на това има и своите съображения по отношения на материалите.

Избор на сайдинг - Сега трябва да изберете фирма, продаваща сайдинг и самият сайдинг. Ще откриете сайдинг с различни строителни спецификации, цветови гами и други потребителски характеристики (цена, гаранция, дизайн). Нашата фирма има отлични предложения, които могат да задоволят вашите изисквания. И след като сте избрали вида сайдинг и знаете размерите на площта, която ще облицовате –се прави разчет на необходимите материали. Ние даваме добро упътване на клиентите си как да го монтират, но ако при закупуването на избрания от Вас сайдинг продавач-консултантът не е наясно кои са всички нужни детайли необходими при монтаж - ще е добре да извършите покупката заедно с вашия строител.

Избор на сайдинг