ВИНИЛОВ САЙДИНГ

Днес "Алта Сайдинг" е сред най-трайните и безопасни облицовъчни материали, използвани в строителството. Предназначен е за топлоизолация на фасади към жилищни, административни и търговски сгради.

Понятието сайдинг е възприето от типично руски и канадски метод на строителство, при който първо се изгражда носещата конструкция,изолация с вата и след това тя се облицова с фасаден материал. В класическата форма на такова изпълнение фасадата се прави от облицовъчни панели, които днес се наричат “сайдинг”. Предназначен е за облицоване на фасади към жилищни, административни и търговски сгради. След облицоването на фасадите с "Алта Сайдинг" сградата ви не се нуждае повече от ремонт за срок от 50 години. Той е устойчив на вятър, сгъване, изкривяване и други. "Алта Сайдинг" съответства на най-добрите образци на вносните аналози, а в някои характеристики ги превъзхожда. Към момента ние получаваме само положителни отзиви от всички региони на България.

Alta Siding

Основните предимства на "Алта Сайдинг"

1. Запазва външния си вид 50 години при температурни разлики от -50 ° C до + 60 ° C;

2. След 60 цикъла на изпитания, "Алта Сайдинг" успява успешно да запази свойте декоративни и механични свойства, както и устойчивоста си с/у замръзване.

3. Структурата не се разрушава при минусови температури до -60°С;

4. Устойчив е на влага, плесен и гъбички;

5. Идеално покритие и изолация на фасадата;

6. Не се нуждае от боядисване и е лесен за почистване;

7. Устойчив на вредители;

siding

siding1

ЦЕНА: 11.08лв./м2 -  с ДДС

Размери:

Дължина: 3660мм

Ширина: 230мм

за количества - безплатна доставка в цялата страна