Фасадни панели

Фасадни панели за топлоизолация на сгради - днес те са популярен материал за облицовка както цокъла  на къщата, така и на  цялата фасада на сградата - колони, огради, стопански постройки и др. Този тип облицовка е широко разпространена.

Фасадни панели за топлоизолация на сгради.

Отоплението на вашия дом - един от основните проблеми на собствениците. Оптималната температура в помещението е необходимо за опазването на човешкото здраве и комфортен престой. Фасадните панели могат не само да разрешат проблема за затоплянето на къщата, но също така и подобряването на външния вид. Този тип облицовка е широко разпространена, и във всеки град съществува голям брой сгради, които са украсени с панели, които имитират тухлена зидария. Сайдинга - е един съвременен материал с най-високо качество и най-трайни облицовъчни материали, но за неговия монтаж за предпочитане е да се доверите на професионалисти, защото има някои технологични детайли, които изискват специфични умения и знания.Това, разбира се, изисква допълнителни разходи, но те ще се оправдаят от икономии във времето. Сглобената правилно конструкция, професионално направена изолация и качествени фасадни панели ще ви позволят да забравите за ремонт и възстановителни работи в продължение на няколко десетилетия.

Фасадни панели

Монтаж на фасадни панели

Сглобяване на фасадни панели за специалиста не е трудно, и се изпълнява в кратък период от време. Лек и функционален материал от този тип не изисква много труд за монтаж. Монтиран на конструкцията, сайдинга не изисква допълнителни крепежни елементи. Специално излетите фасадни   панели за фасадата , днес са с голямо търсене както в България така и в цяла Европа. Според техните експлоатационни характеристики те не отстъпват   (а и в някои отношения дори превъзхождат)на естествените материали.

Основното предимство - излетия сайдинг е много устойчив на износване и не е податлив на разрушение, корозия и деформация. Не изисква допълнителни обновявания и оцветяване в продължение на няколко десетилетия. Материалът за производство на панели са полимерни съединения, и основният метод на производство - леене. Отделна ниша на българския пазар на строителни материали заемат и фасадните панели на марката Alta-Siding, с която доставка се занимава Зика Пласт ЕООД. Фирмата предлага богат избор за своите клиенти - панели представени в повече от тридесет цветове, които наподобяват структурата на разнообразие от естествени материали: гранит, дърво, мрамор и др.

Предимствата на фасадните панели в България от "Алта Сайдинг"

Всички фасадни панели от марката Alta Siding са абсолютно безвредни за здравето, те не отделят токсини. Имат противопожарни свойства, съблюдавани са всички технологични норми и имат високо естетическо качество.

Този материал е устойчив на механични въздействия , включително силни удари. Издържат до шейсет цикъла значително влияние при ниски температури в тестовете на замръзване. В условията на най-тежката зима, сайдинга напълно запазва основните си свойства,не се разрушава и не се деформира.

Фасадните лети панели са защитени срещу мухъл и плесен, тоест, имат способността да устоят на вредните микроорганизми. Те не се страхуват от ултравиолетовите лъчи и устойчиви на термични влияния.

От другите облицовъчни материали се отличават и в стойността - цената на фасадните панели Alta Siding в България са на изгодна цена. Външния вид и разнообразието на наличните цветове може да преобразят дори най мрачните сгради в нещо уникално. Въпреки лесния монтаж, за да се изпълни качествено облицовката е необходимо да се използват услугите на професионалисти. Конструктивните особености на довършителни материали позволяват да се облицоват не само фасадите, но и други конструкции: колони, стълбове, огради и др.

Монтажа може да се извършва целогодишно, независимо от сезона. Фасадните панели са защитени от дъжд и температурни промени.

Цена:

Немаловажен фактор, който влияе на стабилността на нарастващото търсене на фасадните панели е и тяхната разумна цена. Сега това е най-достъпния съвременен материал за модерна фасада в България. Широката гама от фасадни панели на достъпна цена, предлагани от Зика Пласт ЕООД се отличават от другите аналози с тяхната красота и изящество . На сайта ни има удобна директория на материалите. Клиента може да направи оценка на външния вид на фасадните панели и да се запознае с техническите характеристики.

Забележка: Доставката на фасадни панели се извършва след предварителна заявка от миниум 100 кв.м.