Фирма „Зика Пласт“ ЕООД стартира своята дейност с продажба на едро на алуминиеви и ПВЦ профили и аксесоари през 2005г. В последствие тя става и официален представител за България на Руско-канадски  холдинг Алта Профил лидер по производството на сайдинг системи в Русия и Украйна, който предлага продукти от най високо качество. Продуктите отговарят на международните стандарти, както е потвърдено и от съответните сертификати.Целта е да предостави на своите клиенти най-доброто и професионално обслужване на възможно най-ниските цени в Европа. Наша основна цел е да оправдаем доверието на клиентите ни, създавайки дългосрочни и лоялни отношения с тях. Добро качество, и добри цени..

Фирмата предлага монтаж и доставки на едро в цялата страна.

Всички ние искаме къщите ни да изглеждат добре не само отвътре, но и отвън. С облицовка и топлоизолация на вашия дом, Вие не само ще я направите да изглежда красива отвън и да бъде забелязана от всички, но ще получите още пет предимства :

 

1) енергийна ефективност => по-ниски сметки ;

2) цвят => няма нужда да пребоядисвате всяка година ;

3) издръжливост ;

4) повишаване стойността на имота ;

5) гаранция за качество и сравнително ниска поддръжка ;

 

СЕРТИФИКАТИ

Спазваме обещанията си

Обещаваме само това, което можем да изпълним и го правим. Ние сме хора на действието, а не на думите!

Нашата мисия

Наша основна цел е да оправдаем доверието на клиентите ни, създавайки дългосрочни и лоялни отношения с тях.

1.

Какво е сайдинг

Сайдинг ( винил) – това е  външна облицовка за сгради. Сайдинг системата позволява допълнителна външна топлоизолация на стените .  Предпазва фасадата от различни атмосферни условия ( вятър , дъжд , сняг, и така нататък). Има различни видове сайдинг. В България най популярния е виниловия сайдинг.
Броят на собствениците на частни къщи и вили , които предпочитат за монтаж  фасадни облицовки  от винил сайдинг, расте все повече.

2.

Предимства на облицовките от винилов сайдинг

Цена - Виниловият сайдинг придава на дома перфектен външен вид и ще осигури красота и топлина на достъпна цена.
Надеждност - Сайдинга има еластичност, и е практически е невъзможен от деформация.При повредени безвъзвратно панели , лесно да се сменят без пълно разглобяване на цялата повърхност.
Външност - Сайдинга предава естествената текстура на дърво и предлага най-различни цветове. Възможни интересни цветови решения, които ще дадат на вашия дом на красотата и индивидуалността .
Мразоустойчивост - Сайдинга не се влияе от замръзване и през зимата запазва топлината добре
Устойчивост на атмосферни условия - Виниловия сайдинг не корозира (което е много важно в морския климат ) , не гние , не се загрява от слънцето. Пастелните цветове на панели и аксесоари, осигурява устойчивост против избледняване на цветовете, в продължение на много години употреба.
Безопасност - Винил сайдинга е безопасен за околната среда . При производството на стенните панели се използват само безопасни материали и багрила .Едно от основните предимства на виниловият сайдинг е неговата пожароустойчивост .
Лека конструкция - Винил сайдинга е по-лек в сравнение с други облицовъчни материали , което го прави удобен за монтиране без помощ .
Широка гама от приложения - Винил сайдинга е не само подходящ за фасадата на дома, а може да се използва и за вътрешна декорация. Софит(Сечак) системата изработена по специален начин,са идеален материал за декорация на стрехата на покрива за да се осигури не само красив външен вид , но също така с оглед на под покривното пространство- вентилация.
Лесен за грижа без допълнителни разходи - Грижата за облицовани със сайдинг винилови повърхности, е много лесна. При замърсяване с прахоляк е достатъчно изплакването с вода  от градински маркуч . Почиства се  с обикновен прах за пране.

АЛТА САЙДИНГ