×

Съобщение

Failed loading XML... StartTag: invalid element name Extra content at the end of the document

Контакти

Сайдинг Видин,Сайдинг Плевен, Сайдинг Русе, Сайдинг Варна,Сайдинг Бургас,Сайдинг София,Сайдинг Пловдив,Сайдинг Стара Загора,Сайдинг Ботевград,Сайдинг Благоевград,Сайдинг Велико Търново,Сайдинг Враца,Сайдинг Габрово,Сайдинг Добрич,Сайдинг Кърджали,Сайдинг Кюстендил,Сайдинг Ловеч,Сайдинг Монтана,Сайдинг Пазарджик,Сайдинг Перник,Сайдинг Разград,Сайдинг Силистра,Сайдинг Сливен,Сайдинг Смолян,Сайдинг Търговище,Сайдинг Хасково,Сайдинг Шумен,Сайдинг Ямбол,Сайдинг цена,Сайдинг цени,Винилов сайдинг,Винилов сайдинг цена,Винилов сайдинг цени, Сайдинг мнения,

Винилов сайдинг- това са профилирани панели, изработени от поливинилхлорид и имат матова повърхност. Повърхноста на виниловия сайдинг има изпъкнала рисунка , текстура, наподобяваща дърво, и не изисква допълнително оцветяване, не поддържа горенето, химично стабилен, и е относително евтин. Виниловият сайдинг не е пропусклив на дъжд, соли, термити и други насекоми.
   Сайдингът запазва своите декоративни свойства и свойствата си на якост в продължение на най-малко 30 години при условия на работа в умерено студен и топъл климат (при температури от -50 до +60 С). Той е нетоксичен строителен материал, не се подава на корозии и не се разтопява. Виниловият сайдинг осигурява дълголетие и защитата на вашия дом, с минимални разходи за поддръжка. Сайдингът е лесен за работа. Не е необходимо постоянно боядисване или обновяване. Панелите трябва да се почистват с вода от маркуча и къщата отново ще свети. Сайдингът позволява дишането на фасадата, тъй като в долните краища на панелите има дупки за вентилация и дренаж на конденза.
   Сайдингът е надежден материал, който предпазва къщата от ултравиолетовите лъчи, от влага,гниене и ръжда.