×

Съобщение

Failed loading XML... StartTag: invalid element name Extra content at the end of the document

Завършеният вид и излъчване на една сграда идват от изгледа на нейната фасада. Сайдинга е облицовка, която се монтира бързо и придава индивидуален завършен вид на вашият дом (къща, офис, сграда). Това е типичен американски метод, при който след изграждане на носещата конструкция фасадата се облича (облицова) със сайдинг (siding). Сайдинга бива няколко типа – дървен, винилов и метален. Като най-скъп и краткосрочен се оказва дървеният. За да се запази неговия добър вид е необходимо ежегодно пребоядисване с лакови покрития.

Прочети още

Виниловият сайдинг е издръжлив, гъвкав и еластичен строителен материал, но той се нуждае от някои рутинни грижи и почистване. В последните години облицоването на външните фасади на сградите с винилов сайдинг печели най-голям дял и това е неоспорим факт! За 2016г. той е водеща външна облицовка. Това е така защото при този тип облицовки годишната поддръжка е незначителна. Достатъчно е само да се измие натрупаната през годината мръсотия и той изглежда отново като току-що монтиран.

Прочети още

Когато говорим за топлоизолация на къща трябва да се знае, че изолацията на фасадата ще обнови облика на дома, но няма да постигне гарантираният пълен ефект на звуко- и топло- изолация без дограма отговаряща на същите характеристики и здрав покрив. Това важи най-вече за еднофамилни къщи, в които отоплението на сградата се осигурява само от едно домакинство.

Прочети още

Минералната вата е много добър изолационен материал, който има голямото предимство да пропуска лесно водните пари. Освен това е негорима и е устойчива на гризачи. Минералната вата е неорганичен материал, който се използва за топлоизолация и филтриране.

Прочети още

Сайдингът е преди всичко строителен материал.
Сайдинг - това са стенни панели за облицоване и защита на фасадите на къщи от външни влияния.
Сайдингът е лицев панел, който не изисква допълнително боядисване.

Прочети още

Сайдинг Видин,Сайдинг Плевен, Сайдинг Русе, Сайдинг Варна,Сайдинг Бургас,Сайдинг София,Сайдинг Пловдив,Сайдинг Стара Загора,Сайдинг Ботевград,Сайдинг Благоевград,Сайдинг Велико Търново,Сайдинг Враца,Сайдинг Габрово,Сайдинг Добрич,Сайдинг Кърджали,Сайдинг Кюстендил,Сайдинг Ловеч,Сайдинг Монтана,Сайдинг Пазарджик,Сайдинг Перник,Сайдинг Разград,Сайдинг Силистра,Сайдинг Сливен,Сайдинг Смолян,Сайдинг Търговище,Сайдинг Хасково,Сайдинг Шумен,Сайдинг Ямбол,Сайдинг цена,Сайдинг цени,Винилов сайдинг,Винилов сайдинг цена,Винилов сайдинг цени, Сайдинг мнения,

Прочети още